24/7 afhalen

Uw medicijnen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt

Bij onze Service Apotheek kunt u gebruik maken van een automatisch afhaalsysteem. Dit is een gratis service, waarmee u 7 dagen per week, 24 uur per dag, uw medicijnen kunt ophalen. U kunt zowel binnen als buiten openingstijden gebruik maken van de afhaalautomaat. Zo hoeft u nooit te wachten, en bepaalt u zelf wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

De afhaalautomaat bevindt zich hier:

Hoe werkt deze service?

Stap 1: U meldt zich aan voor deze service via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Stap 2: U vraagt uw medicijnen aan bij uw apotheek. De apotheek gaat dan aan de slag om uw medicijnen klaar te maken.

Stap 3: U ontvangt een gratis afhaalbericht via SMS of e-mail dat uw medicijnen klaarstaan in de automaat. In het bericht staat ook een afhaalcode. U heeft dan een aantal dagen de tijd om uw medicijnen op te halen, daarna worden de medicijnen weer uit de automaat gehaald en in de apotheek gelegd. In het bericht staat hoeveel dagen tijd u heeft.

Stap 4: U gaat uw medicijnen ophalen uit de automaat. U volgt de instructies op het scherm van de afhaalautomaat. U gebruikt hierbij de code uit uw afhaalbericht, voor toegang tot uw medicijnen. In sommige gevallen heeft u ook de geboortedatum nodig van degene voor wie het pakketje is. De automaat is makkelijk te gebruiken. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, dus zorg ervoor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt.

Instructiefilmpje

Moet ik zelf nog iets betalen?

Sommige middelen worden niet, of maar gedeeltelijk, vergoed door uw zorgverzekering. Voor die middelen betaalt u een eigen bijdrage.

Voor het gebruik van de automaat betaalt u niets, dat is een gratis service van uw Service Apotheek.

Wat moet ik doen wanneer ik niet op tijd mijn bestelling heb opgehaald?

Als de tijd waarbinnen u uw medicijnen uit de automaat kunt ophalen is verstreken, dan kunt u de medicijnen gewoon ophalen in de apotheek tijdens de openingstijden.

Wat kan er niet in de automaat?

  • Medicijnen waarvoor de apotheek het nodig vindt om eerst een gesprek met u te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u start met het gebruik van een medicijn.
  • Producten die te groot zijn (groter dan een schoenendoos). Bijvoorbeeld incontinentiemateriaal.
  • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden.

Gebruik maken van deze service?

Vul dan nu hier het aanmeldformulier in:

Persoonlijke gegevens


Voor kosten die niet worden vergoed door uw zorgverzekering, betaalt u een eigen bijdrage.

Contactgegevens


;