Pharmaself 24-uurs afhaalautomaat

Geplaatst op 21-4-2021
Pharmaself 24-uurs afhaalautomaat

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt!

Wat moet u daarvoor doen?

Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself, dient u ingeschreven te zijn bij onze apotheek en uw e-mailadres en 06-nummer door te geven. Dit kan via onderstaand aanmeldformulier.

De voordelen:

  • Geen wachttijden.
  • U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

Wat kan er niet in de automaat?

  • Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.
  • Geneesmiddelen met een breekbare verpakking.
  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos.


Hoe werkt onze Pharmaself?

1. Inschrijven

Klik hier om u aan te melden voor de afhaalservice Pharmaself.

2. Geneesmiddelen klaarzetten

Zodra wij uw recept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de Pharmaself afhaalautomaat. Heeft u genees- of hulpmiddelen die niet via de afhaalautomaat kunnen worden verstrekt? Dan ontvangt u van ons bericht dat u deze in de apotheek kunt afhalen.

3. E-mail of SMS

U ontvangt een gratis e-mail of sms-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In dit bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Met deze afhaalcode en uw geboortedatum (dag + maand) haalt u uw geneesmiddelen uit de afhaalautomaat. U dient uw medicijnen binnen 72 uur (= 3 dagen) op te halen.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself

Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt.

Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode en uw geboortedatum. Zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Indien een betaling noodzakelijk is, kan dit via de pinautomaat.


Goed om te weten!

  • Gebruikt u de medicijnen voor de eerste keer? Ook dan is afhalen bij de afhaalautomaat mogelijk. Wij bellen u voor uitleg over het gebruik van de medicijnen.
  • Heeft u binnen 2 dagen na het ontvangen van de afhaalcode uw medicijnen niet opgehaald? Dan ontvangt u een herinnering per e-mail. Hierna heeft u nog 24 uur de tijd om uw medicijnen op te halen.
  • Via de automaat kunt u binnenkort ook vrij verkrijgbare artikelen kopen, zoals pijnstillers, neusspray, allergietabletten, hoesttabletten, condooms en zwangerschapstesten.

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Jouw apothekers

mw. drs. M.J. Olivera Mayor

BIG-nummer: 89048698417

dhr. L. Willemsteijn MSc

dhr. L. Willemsteijn MSc

BIG-nummer: 19931744717