Meld u hier aan voor de medicijn-uitgifte-automaat: Robowall

Geplaatst op 4-5-2021
Meld u hier aan voor de medicijn-uitgifte-automaat: Robowall

Medicijn-uitgifte-automaat: Robowall

Bij Service Apotheek Oldebroek is het mogelijk om 24/7 uw medicijnen af te halen.

Wij beschikken hiervoor over een uitgifte-automaat, de Robowall. Dit is een gratis service van Service Apotheek Oldebroek. Voordeel voor u is dat u zelf kunt bepalen wanneer u uw medicijnen ophaalt, 24 uur per dag 7 dagen per week, én u hoeft niet te wachten.

Hoe werkt het?

Op het moment dat uw medicijnen in de Robowall gezet worden, krijgt u een sms of een e-mail met een pincode waarmee u de medicijnen kunt ophalen.

Op het scherm van de Robowall, in het halletje van de apotheek, voert u uw geboortedatum in, samen met de u toegestuurde pincode. Daarna opent een luikje en kunt u uw medicatie eruit halen. Als het veel medicatie betreft, kan het zijn dat er een tweede vakje opengaat. Bij iedere bestelling krijgt u een nieuwe pincode toegestuurd.

U heeft 7 dagen de gelegenheid om de medicijnen uit de Robowall te halen. Daarna kunt u uw medicijnen gewoon in de apotheek ophalen.

Welke producten worden niet via de Robowall uitgegeven?

Sommige medicijnen worden niet uitgegeven via de Robowall.

Dit betreft gekoelde medicijnen, grote pakketten én medicijnen die u voor het eerst krijgt.

Medicijnen die betaald moeten worden, kunnen alleen uit de Robowall gehaald worden als u in de apotheek een machtiging voor automatische incasso heeft ingevuld.

Wilt u gebruik maken van de Robowall?

Als u gebruik wilt maken van de Robowall, geeft u dat dan aan ons door. Dit kan aan de balie of telefonisch. U kunt zich ook aanmelden via het online aanmeldformulier.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Uiteraard kunnen we u de eerste keer wegwijs maken met de automaat. Het is echter zeer gebruiksvriendelijk. Mocht u vragen hebben dan horen we graag van u.

Jouw apotheker

C.H. Bregman-Bakker

BIG-nummer: 69050742617