Service apotheek Noordhove biedt patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de MedGemak app aan.

Geplaatst op 22-6-2020
Service apotheek Noordhove biedt patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de MedGemak app aan.

U bent van uw Service Apotheek al gewend dat u op de website verschillende dingen online kunt regelen. Vanaf nu bieden wij u ook het patiëntenportaal MijnGezondheid.net aan (MGn). Dit kent u misschien al van uw huisarts. Voor de apotheek hoort hier ook een app voor uw mobiele telefoon bij: MedGemak. Deze app biedt u de mogelijkheid om waar en wanneer het u uitkomt uw zaken met de apotheek te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen/herhalen van uw medicatie, via een beveiligde verbinding vragen stellen aan uw apotheker of een apothekersassistente en het doorgeven van wijzigingen.

Wij bieden MGn en MedGemak aan als extra mogelijkheid, naast de Service Apotheek website, waarop u mogelijk al een persoonlijk dossier heeft. Waarom dan MGN/MedGemak?

  •  In Zoetermeer bieden de huisartsen dit ook aan: u heeft dus al uw medische gegevens beschikbaar in 1 portaal.
  •  Herhaalmedicatie is makkelijk aan te vragen en wij hebben afspraken met de huisartsen over de receptaanvragen.
  •  Berichten uitwisselen tussen u en de apotheek verloopt makkelijk en, belangrijker nog, beveiligd via MGn/MedGemak

De andere functies die op de Service Apotheek website voor u beschikbaar zijn, zoals een webshop en een aantal Service Apotheek zorgprogramma's (SARA), kunt u naast MGn blijven gebruiken. Wij willen uiteindelijk de 2 webportalen samenvoegen, zodat u voor al het online contact met uw apotheek op één plek kunt inloggen. Omdat het tijd kost om dit mogelijk te maken, gebruiken we voorlopig beide portalen naast elkaar. 

 

MijnGezondheid.Net gebruiken:

Praktische informatie over MGn en MedGemak vindt u op home.mijngezondheid.net. Om MGn en MedGemak te kunnen gebruiken logt u in met DigiD.

 

Aanmelden voor MijnGezondheid.Net:

Als blijkt dat u nog geen toegang tot MijnGezondheid.net heeft, kunt u zich hier aanmelden. Dan kunnen wij u alsnog toegang geven tot MijnGezondheid.Net.

 

 

Actuele wachttijd

De huidige wachttijd is  

Uw apotheker(s)

Catalijne Keijer

BIG-nummer: 79046251617

Marrit Sinnema

BIG-nummer: 59058550017