Aangepaste dienstverlening i.v.m. maatregelen Corona virus

Geplaatst op 18-3-2020

Beste PatiëntOm verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen nemen ook wij maatregelen vanaf maandag 16 maart:- Kom niet naar de apotheek als u verkouden bent of hoest. Wij vragen u in dit geval telefonisch contact met ons op te nemen.- Er mogen maximaal 4 personen tegelijk in de apotheek, als u dus echt niet hoeft te komen, stel het dan uit.

Hou minimaal 1 tot 2 meter afstand van onze medewerkers en andere klanten.- Het is niet nodig om een voorraad aan medicijnen aan te leggen.- Wij bezorgen zoals gewoonlijk medicatie aan huis.

Alle medicatie die bezorgd wordt en door de brievenbus past, wordt door de brievenbus bezorgd.

Indien de medicatie niet door de brievenbus bezorgd kan worden, zal de bezorging zonder contact gebeuren. Dit houdt in dat de bezorger de medicatie voor de deur neerlegt. De bezorger neemt afstand en wacht tot u de medicatie overneemt. U zal hierbij niet meer aan de deur kunnen betalen. U ontvangt de volgende maand een rekening van ons.- U kunt ons telefonisch bereiken op 0114-311156 (Reynaert) en 0114-371457 (Nobel)

of per mail via info@apotheekreynaert.nl en info@apotheeknobel.nlWij vragen uw medewerking en begrip. Alleen samen kunnen we zorgen dat we allemaal gezond blijven!Team apotheek Reynaert en Nobel


Uw apotheker(s)

Mevr. E. Verhofstede

BIG-nummer: 29908792917

Mevr. C. Duerinckx

BIG-nummer: 19026677517