Leef!-magazine

Leef! Ogen

Leef! is het gratis gezondheidsmagazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en medicijngebruik. Wat nog meer? Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en interessante winacties….

Nieuwsgierig? Lees Leef! magazine online.

Oogarts Jelle Vehof

Het is belangrijk om droge ogen te laten onderzoeken. Oogarts en dé droge-ogenspecialist van Nederland Jelle Vehof licht toe: ‘’Over droge ogen is weinig bekend, terwijl het veel voorkomt en een grote impact heeft op iemands leven. Zowel de mentale als lichamelijke kwaliteit van leven is vaak ernstig aangedaan bij droge ogen.’’ Droge ogen is een chronische aandoening en kan verschillende oorzaken hebben, zoals een ooglidontsteking of te weinig traanvocht. Droge ogen kun je niet genezen, maar met behandeling kun je de klachten wel verlichten. Vehof: "Heb je droge ogen? Wacht dan niet langer en ga naar een oogarts of optometrist om je ogen te laten bekijken." Lees hier het hele artikel.

Archief Leef!

Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef!-kortingsbonnen

Profiteren van aantrekkelijke kortingen? Ontdek de kortingen op de verschillende Service Apotheek-producten uit Leef! 108. 

Print hier de kortingsbonnen. Je krijgt onder andere korting op Leefit Oogdruppels, Vichy, Service Apotheek Vitamine-B ,-C, en zinksulfaatgel.

De ogen openen

“Service Apotheek houdt graag een oogje in het zeil. Loop met oogproblemen gerust bij ons binnen’’  

Egbert Lamberts, apotheker bij Service Apotheek Lamberts.  

Gezonde ogen; het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar pas als er iets mis is, besef je hoe belangrijk ze zijn. Droge ogen is een veelgehoorde klacht. Traanvocht beschermt de ogen tegen uitdroging en bacteriën. Ook het laseren van ogen heeft vaak droge ogen tot gevolg. 

Met de zomer op komst is het advies: bespaar niet op een goede zonnebril. Je ogen zijn het waard! Je leest alles over ogen in deze editie van Leef!-magazine.

Ronald Giphart

Schrijver Ronald Giphart hoorde op zijn 45ste dat hij de oogziekte maculadegeneratie had. Zijn oma en vader hadden deze oogproblemen ook. Lange tijd hield hij zich er niet mee bezig en negeerde hij het. Nu wil hij juist mensen bewustmaken hoe belangrijk je ogen zijn: ‘‘Naast erfelijke oogaandoeningen waar je geen invloed op hebt, zijn er ook oogproblemen waar je wel wat aan kunt doen.’’ Lees het hele artikel met Ronald Giphart.

 

Winacties

In iedere Leef! staan verschillende winacties. Daarmee maakt u kans op leuke prijzen: van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor bijzondere uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel Duchenne Parent Project. Klik hier voor de puzzel en meer info over het goede doel voor 2021.

Actiepagina Leef!-magazine

Als trouwe lezer van Leef!-magazine profiteer je van acties die speciaal voor jou zijn samengesteld. In deze editie maak je kans op 2 kaarten t.w.v. €5,- voor Wereld Eczeem Dag in Van der Valk Hotel Breukelen.

Kans maken of meer informatie? Klik hier.