Leef! magazine

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer...

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Personal trainer Bilal Durmaz

“Wie het sporten wil volhouden, moet een doel hebben.”

Bilal Durmaz is bekend van het televisieprogramma Obese, waarin mensen met flink overgewicht onder begeleiding afvallen. In drie seizoenen was Bilal de personal trainer van één van de kandidaten. Tijdens het laatste seizoen kwam hij op het idee om de hoeveelheid eten af te meten. Want afvallen betekent niet alleen meer bewegen, maar ook minder eten. “We eten niet omdat we honger hebben, maar uit gewoonte.”

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 102 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Magnesium, Vichy, Eucerin, SAM Handcrème, SAM Lipconditioner en SAM Multi Gummies. 

Thema preventie

Voorkomen is beter dan genezen 
Apotheker Maud Koch, Service Apotheek Niersstad:

“Er is steeds meer aandacht voor het voorkomen van gezondheidsproblemen, want voorkomen is beter dan genezen. Wist u dat uw Service Apotheek u hierbij kan helpen? Zo kijken we tijdens een medicatiebeoordeling niet alleen naar uw medicijnen, maar bespreken we ook uw eetpatroon en leefgewoonten. Een voorbeeld daarvan is dat we nagaan of het verstandig is om calciumtabletten of vitamine D-tabletten te gebruiken om zwakke botten te voorkomen.”

Wilfred en Lili Genee

“Wedden dat het lekker is?!”

Sportpresentator en journalist Wilfred Genee heeft samen met zijn vrouw Lili een doel: heel Nederland bewust maken van het belang van gezonde voeding, zodat de jeugd gezond opgroeit. Hiervoor werken zij samen met deskundigen en andere bekenden zoals Johan Derksen, Anky van Grunsven en Jamie Oliver. Wij spraken met het koppel over de start en het waarom van hun gezondheidsmissie.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2019 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Stichting Ambulance Wens. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine


Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op een gratis fruitbox van Topfruit.nl! Kans maken? Klik hier.