Jouw vertrouwde apotheek met het gemak van online!

Geplaatst op 23-5-2021
Jouw vertrouwde apotheek met het gemak van online!

 

Het vertrouwde van jouw lokale Service Apotheek met het gemak van online: dat vind je bij Service Apotheek De Drie Leliën! We helpen je zoals jij dat wilt, in de apotheek én online.

De S van Service.


In dit bericht lees je onze services voor jou even allemaal op een rij. 

Gemak

Gemak dient de mens, dat begrijpen wij! Daarom bieden we je onze eenvoudige herhaalservice als je langere tijd dezelfde medicijnen gebruikt. Laat het ons weten en we regelen het zo dat jouw medicijnen iedere 3 maanden klaarstaan. Bestel je liever zelf? Maak dan gebruik van de handige Service Apotheek-app of jouw online dossier op onze website. Doorgeven aan de balie of telefonisch kan natuurlijk ook tijdens onze ruime openingstijden. 

Betrouwbare levering

Je medicijnen wil je natuurlijk snel in huis hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw medicijnen op tijd voor je klaarliggen. Komt ophalen niet uit? Dan bezorgen we ze gratis thuis. Ken je het ook gemak van onze afhaalkluis al? Daarmee haal je jouw medicijnen op buiten openingstijden, dus gewoon wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag. 7 dagen per week. 

Het best advies voor jou

Medicijnen kunnen ingewikkeld zijn. Dan is het prettig om hier iemand persoonlijk over te spreken. Dat vinden wij ook belangrijk! Daarom nemen we in onze apotheek altijd de tijd om je advies te geven dat bij jou past. En denken we met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Een gesprek op afstand? Ook dat kan! Bijvoorbeeld met behulp van beeldbellen. Wat voor jou het fijnste uitkomt. 

We staan voor je klaar

Heb je een vraag aan onze apothekers? Over de werking van een medicijn, bijwerkingen of een andere vraag? Eén van onze apothekers maakt graag tijd voor je vrij. Vaak kun je direct aan de balie een apotheker spreken. Lukt dat niet, dan maken we altijd op korte termijn een afspraak. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wil je graag een afspraak met de apotheker alleen? Dan nodigen we je uit in onze spreekkamer. 

Kortom: ervaar het gemak van online bij jouw vertrouwde Service Apotheek dichtbij huis.

 

 

 

Uw apotheker(s)

dhr. K. Kooistra

BIG-nummer: 19913372517

mw. K.E. Riem Vis - de Jager

BIG-nummer: 29914225417

mw D.E. Veer - Tjon-A-Joe

BIG-nummer: 99056731517