24 uur per dag je medicatie ophalen met de ServiLocker (afhaalautomaat)

Geplaatst op 3-12-2019
24 uur per dag je medicatie ophalen met de ServiLocker (afhaalautomaat)

Wat is de ServiLocker?
De ServiLocker is een geneesmiddelafhaalautomaat die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig uw medicatie bij ons af te halen. U kunt de ServiLocker zelf bedienen, waardoor u niet hoeft te wachten totdat u aan de balie kan worden geholpen. Een groot voordeel is dat u de ServiLocker ook kunt gebruiken buiten onze openingstijden en in het weekend, waardoor u uw medicatie kan ophalen wanneer dit u het beste uitkomt. Wilt u uw medicatie voortaan ook afhalen uit de ServiLocker? Wij horen dit graag van u!

Hoe werkt de ServiLocker?
De ServiLocker is 7 dagen per week toegankelijk van 6:00 tot 22:00. Tijdens onze openingstijden kunt u de ServiLocker bedienen vanuit de wachtkamer van de apotheek of vanuit de centrale hal van het gezondheidscentrum. Buiten onze openingstijden en in het weekend is de ServiLocker alleen toegankelijk vanuit de centrale hal van het gezondheidscentrum.

Op het moment dat wij uw medicatie klaarleggen in de ServiLocker ontvangt u een email met daarin uw afhaalcode. Als u deze code op de automaat intoetst wordt een vakje geopend waaruit u uw medicatie kunt halen. Als u uw medicatie buiten onze openingstijden of in het weekend wil afhalen, dan kunt u dezelfde afhaalcode gebruiken om de hoofdingang van het gezondheidscentrum te openen via het cijferslot naast de deur.

In welke gevallen kan ik geen gebruik maken van de ServiLocker?

  • Als u een geneesmiddel voor de eerste keer komt ophalen leggen wij deze niet klaar in de ServiLocker. Dit doen wij omdat er in dat geval extra informatie over het nieuwe medicijn aan u moet worden meegegeven. Dit doen wij via een (kort) gesprek aan de balie of in onze spreekkamer.
  • Koelkastartikelen kunnen helaas niet via de ServiLocker worden aangeboden.
  • Grote verpakkingen of grote hoeveelheden medicatie passen niet in de ServiLocker en kunnen daarom niet op deze manier aan u worden aangeboden. Grote pakketten kunt u daarom gewoon via de balie ophalen.
  • Om gebruik te kunnen maken van de ServiLocker heeft u een emailadres nodig. Als u geen emailadres heeft is het daarom helaas niet mogelijk om uw medicatie via de ServiLocker af te halen.

Klik hier om u aan te melden voor de ServiLocker in Bilgaard.

Bij aanvullende vragen over het gebruik van de ServiLocker kunt u altijd bij ons terecht.

 

Uw apotheker(s)

David Visser

BIG-nummer: 89043186017

Marijn Wijngaard

BIG-nummer: 99062094817

Harriëtte Smit-Koop

BIG-nummer: 09911625117