Service Apotheek-app

Altijd een actueel overzicht van uw medicijnen bij de hand met de Service Apotheek-app

Met de gratis Service Apotheek-app beheert u eenvoudig uw persoonlijke medicijndossier. Zo heeft u overal en altijd een overzicht van uw medicijnen en kunt u zelf veranderingen doorgeven. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen bij het gebruik van uw medicijnen. Het actueel houden van uw medicijndossier heeft vele voordelen en draagt bij aan veiliger medicijngebruik.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Service Apotheek-app?
U kunt onze klantenservice telefonisch
bereiken maandag t/m vrijdag
van 09:00 - 17:00 uur

T 085 743 03 80

Download de Service Apotheek-app
download de Service Apotheek-app Download de Service Apotheek-app

download de app instructiefolder

Uw apotheek in uw broekzak
U heeft altijd een handig overzicht over uw medicijnen, en kunt eenvoudig wijzigingen doorgeven. U kunt gemakkelijk (herhaal)recepten aanvragen. Voor de medicijnen die u gebruikt kunt u een inname-herinnering instellen en ook de bijsluiters en informatieve video’s online bekijken. Uw gegevens zijn altijd goed beschermd en alleen voor u in te zien.

Overzicht over uw medicijnen
Neemt u meerdere medicijnen in? In de app heeft u een actueel medicijnoverzicht. Dit houdt in dat u altijd kunt zien welke medicijnen u gebruikt. Handig voor uzelf, maar ook belangrijk wanneer u op vakantie naar het buitenland gaat of bij bezoek aan het ziekenhuis.

Eenvoudig wijzigingen doorgeven in uw medicijnen
Verandert uw medicijngebruik of stopt u na bijvoorbeeld overleg met uw huisarts of specialist met uw medicijnen? Heeft u geneesmiddelen bij een andere apotheek gehaald of heeft u producten zonder recept gekocht, en wilt u deze toevoegen aan uw overzicht? Via de app geeft u gemakkelijk wijzigingen door en voegt u andere geneesmiddelen toe. Uw apotheker controleert uw aanpassingen, neemt als het nodig is contact met u op en past uw dossier aan. Op deze manier zorgen we er samen voor dat u uw medicijnen veilig blijft gebruiken.

Gemakkelijk recepten aanvragen en herhalen
Een herhaalrecept aanvragen via de Service Apotheek-app gaat snel en eenvoudig. In uw medicijnoverzicht staan alle medicijnen die u op dit moment gebruikt. Daar kunt u gelijk uw medicijnen herhalen. Daarnaast kunt u een recept herhalen, door het herhaalnummer in te vullen of door een foto van het herhaalrecept te maken.

Heeft u een nieuw recept ontvangen van uw huisarts of specialist? U kunt een foto maken van uw recept en deze via de app doorsturen naar uw apotheek. Uw apotheek gaat het recept dan voor u klaarmaken.

Inname-herinnering
Het is belangrijk om medicijnen op tijd in te nemen. Toch kunt u door bijvoorbeeld de drukte van het dagelijks leven of tijdens een dagje weg vergeten uw medicijn in te nemen. Door eenvoudig een tijd in te stellen waarop u uw medicijnen in wilt nemen, stuurt de app automatisch een melding op deze tijden.

Online bijsluiters en informatieve video’s
U heeft eenvoudig toegang tot alle bijsluiters van de medicijnen die u gebruikt. Daarnaast kunt u informatie video’s over uw medicijnen zien. Daarin wordt op een duidelijke manier verteld hoe u een medicijn het beste kunt gebruiken. Zo kunt u op ieder moment de belangrijkste informatie over uw medicijnen bekijken. Handig wanneer u de papieren bijsluiter even niet kunt vinden.